06 - 14 71 50 53

Stel direct een vraag

Oplossing beperkte stallingsruimte scootmobiel

Dirk Anskens

We spreken met de beheerder van een woningbouwcorporatie. “Een veel gehoord probleem is de beperkte stallingsmogelijkheid in een wooncomplex. Als onze huurders hun woning betrekken, staan zij er vaak niet bij stil dat het met hun gezondheid in de komende jaren achteruit kan gaan",  geeft Dirk Anskens aan.

 

“Vanwege de brandveiligheid mag een scootmobiel niet op de galerij worden geplaatst. Vaak heeft een bewoner in de kelder wel een aparte ruimte voor het opslaan van persoonlijke spullen. Maar deze ruimte is meestal niet geschikt voor het stallen van een scootmobiel. Daarbij zien we regelmatig dat de helling naar deze ruimte te stijl is",  aldus Dirk.

 

Hij ging in gesprek met Roland Heesakkers van Scootmobielberging.nl. Samen met de bewoners vonden ze de oplossing: de scootmobielstalling. Op de binnenplaats van het complex werden scootmobielbergingen geplaatst. Een parkeerplaats werd verlegd en zo ontstond meteen ruimte voor toekomstige stallingswensen van andere bewoners. Een prima oplossing!