06 - 14 71 50 53

Stel direct een vraag

Driewielfiets en tandem berging

Is een driewielfiets of bijvoorbeeld een tandem onmisbaar? Dan is het veilig stallen van uw vervoersmiddel in een bergruimte belangrijk. Binnen is er te weinig ruimte en buiten staat een driewielfiets of tandem bloot aan de weersomstandigheden. Met daarnaast het risico op beschadigingen en de mogelijkheid dat uw vervoermiddel gestolen wordt.

Online aanvragenDownload aanvraagformulier

Een driewielfiets of berging voor uw tandem is een robuuste en praktische kluis. Het is een soort van mini-garage voor uw driewielfiets of tandem die optimale bescherming geeft voor ieder type driewielfiets of tandem, maar ook voor uw duofiets, scooter of pendel. Deze berging, ook wel scootmobielberging, scootersafe of scootmobiel box genoemd, kan vrijwel op elke locatie geplaatst worden. In de tuin, op het trottoir, onder een corridor of zelfs op een parkeerplaats.

Uw driewielfiets of tandem berging opent en sluit u eenvoudig met een afstandsbediening. U kunt gemakkelijk in- en uitrijden en er is voldoende ruimte om uw vervoersmiddel te bereiken. De accu van uw driewielfiets of tandem kunt u in de berging zelf opladen. In de berging brengen we hier namelijk een voorziening voor aan. Zoals een geaard stopcontact en een voorziening om de acculader van uw driewielfiets, tandem of bijvoorbeeld e-bike op te plaatsen.

De bergingen zijn geschikt voor nagenoeg elke vervoersmiddel. Wij zijn in staat om snel te leveren, in verschillende afmetingen uit voorraad. Maatwerk is daarnaast altijd mogelijk. Wij meten het graag voor u op.

Mocht de door ons geplaatste berging, om welke reden dan ook, overbodig zijn dan demonteren wij deze voor u. We slaan hem voor u op en herplaatsen hem op afroep. Wij brengen geen opslagkosten in rekening.

Overweegt u een berging aan te kopen?
Informeer dan eerst bij uw gemeente.
In veel gemeenten worden onze bergingen namelijk
vergoed in het kader van de WMO.

Online aanvragenDownload aanvraagformulierBrochure